2010. december 29., szerda

SHINE! szilveszter - Bahnhof Székesfehérvár



Unalomig hallod ugyanazokat a slágereket minden héten? Valami igazán újra vágysz? Valamire aminek lelke van, és ami benned is megmozdít…valamit?
December 31-én, szilveszter éjszaka a székesfehérvári Bahnhof bezárja kapuit, hogy egy éjszaka erejéig átadja helyét a ragyogásnak: hosszú előkészületek után végre indul a SH!NE !
A partysorozat, szakítva a jelenlegi trendekkel, a rádiókban és klubokban rogyásig játszott elektro helyett olyan house zenéket sorakoztat fel egy éjszaka erejéig, melyek az ember lelkére hatnak. A kellemes dallamok és gyönyörű vokálok hol felemelnek, felpörgetnek, hol pedig boldogságba ringatnak, és a gondokat – ha csak egy éjszaka erejéig is – elfeledtetik mindenkivel. Aki azt szeretné, hogy a lelke ismét felragyogjon, az semmiképp se hagyja ki a SH!NE nyitóbuliját!
A SH!NE ideje alatt smsfal várja az ismerkedni vágyókat, hiszen a nyitóbulin a már jól ismert karszalagok segítségével könnyen egymásra találnak a magányosok. Az üdítő, ismerkedéshez ideális hangulatot lélekemelő DJ-szettek szolgáltatják, a vidámságról pedig különféle versenyekkel gondoskodnak a szervezők. Már 21 órától McGregor vár benneteket, 22 órától éjfélig pedig nem más pörgeti a lemezeket, mint Magyarország number 1 DJ-je, Sterbinszky és producertársa Cashy is, akit már ismerhettek, majd második sztárvendégünk következik, akinek zenéivel már tele vannak a nemzetközi zeneáruházak, és több nemzetközileg is elismert DJ is pörgeti az általa írt dallamos zenéket, remixeket. Később feltűnik a pultban Shock Osugi is, akivel már szintén találkozhattatok a Bahnhof lemezjátszói mögött, valamint ezen az estén debütál a Bahnhofban Ronny Ritt is, akinek eddig még sehol sem kellett 2 percnél több, hogy szettjével felpörgesse a közönséget.
Amint azt már említettük, ezen az estén nem csak a zenéé lesz a főszerep. Szilveszterkor választjuk meg ugyanis a SHINE! legszebb dekoltázsát, valamint legszebb kockahasát is. A versenyek nyertesei 3 hónapos VIP tagságot nyerhetnek, mely amellett, hogy 3 hónapig ingyenes belépést és VIP páholyt tartalmaznak, heti egy üveg pezsgővel is gondoskodnak a nyertesek jó hangulatáról. Emellett ráadásként még Devergo cuccokat is kisorsolunk.
A parti ideje alatt ingyenes partibuszjárat szállítja a SHINE! vendégeit fehérváron belül a diszkó, a belváros és a pályaudvar közt, hogy minden energiát a táncra fordíthassatok.
December 31: Egy új időszmítás kezdete, a Ragyogás Napja. SHINE! Jegyek elővételben már kaphatók erre a linkre kattintva, így amellett, hogy olcsóbban juthattok be, még a sorbanállást is elkerülhetitek.

belépő:
21-22óráig 1000 Ft ­
22-órától 1500 Ft

Lineup:
21:00-22:00: McGregor
22:00-24:00 Sterbinszky&David Cashy
24:00-1:30: Mad Morello
1:30-3:00 Shock Osugi
3:00- Ronny Ritt



2010. december 27., hétfő

Coming soon: Time To Remember // Per-vurt Records

Mad Morello - Time To Remember // Per-vurt Records [PV-019]
Genre: Trance,Prog-House,
Release Date: Jan 08 2011
Beatport: http://www.beatport.com/label/Per-vur...
Label: Per-vurt Records

1 Mad Morello - Time To Remember
2 Mad Morello - Tomorrow

Release Info:

Mad Morello presents an ep with 2 melodic progressive singles with bright sidechained elements. This ep comes on the 19th place on Per-vurt Records catalog introducing a new year of promising releases with cutting edge sound coming from rising and promising artists.

2010. december 19., vasárnap

New remix for Dj Crazy Green

Dj Crazy Green - Believe In Your Heart (Mad Morello Remix)


Dj Crazy Green - Believe In Your Heart (Mad Morello Remix) by Mad Morello

http://www.djcrazygreen.co.uk
http://www.szeifert.com

2010. december 10., péntek

Sound of Cream with Mad Morello

Sound of Cream with Mad Morello @ Club Coronita, Budapest 2010.12.18. Saturday

Djs: Mad Morello, Tebron, Antoos

info:
http://soundofcream.com
http://www.clubcoronita.hu

2010. december 6., hétfő

Accordion Out Now!

My new EP released by Pandora Digital Records from Portugal:


Mad Morello - Accordion [Pand095]
Pandora Digital Records

01. Accordion (Original Mix) 5:03    
02. Accordion (Sebas Marin & Sebastian Tourt Remix) 5:52        
03. Accordion (SoulSystem remix) 5:23
04. Accordion (Dj AndRego Remix) 5:33        
05. Accordion (Gil Perez Remix) 5:09


http://beatport.com/s/r1iOxb
Mad Morello - Accordion (sample)128kbps by Mad Morello

2010. december 2., csütörtök

Mad Morello live @ Justmusic Fm Fairlads Calling! 2010 november 30