2011. március 26., szombat

Mad Morello - Need You More Out Now!

My new track is released at Oversized Records:



Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player


Mad Morello - Need You More sample 128kbps by Mad Morello



Need You More címmel látott napvilágot a hazai feltörekvő producer – Mad Morello – legújabb szerzeménye! Az egyedi hangzásáról elhíresült zenei álmodozó egy céltudatosan felépített érzelmektől túlfűtött tracket készített, ami kétség kívül elnyeri minden house rajongó tetszését!

Fúvós és egyéb hangszerekkel díszített alkotása igazi csemegeként hat a manapság hallható zenék olykor sivár monotonitása között.
Az eredeti tracken kívül két remix is helyet kapott a szerzeményen. Az egyiket a hazai partyélet meghatározó figurái – a Truesounds arcai – Dandy és Invoice készítették, míg a másikat az underground house zenék egyik legnagyobb magyarországi megmondója Cave Sedem készítette.
Dandyék egy igazi táncparkettre érett átiratot alkottak, ami bármelyik főidős house DJ house szettjében megállja a helyét, míg Cave egy melodikus, elgondolkoztató gyöngyszemmel lepte meg a finomabb hangzások rajongóit.

Összességében ez a kiadvány újabb bizonyítéka az Oversized Records töretlen fejlődésének és az elekronikus zenei kultúra iránti mély elkötelezettségének.

kapcsolódó linkek:
www.oversizedrecords.com
http://www.facebook.com/mad.morello

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése